Július 1.: Holi Fesztivál – színes festéklövészet Krisna-völgyben

Fodor Hírek, Krisna-völgy, Programajánló, PROGRAMOK

Ünnepeld az Élet és Színek Ünnepét – Ismerd meg a Holi Fesztivál varázslatos világát! JÚLIUS 1 Holi fesztivál a Krisna-völgyben!

 

 

Tapasztald meg a boldogságot és a színek gazdagságát a legendás Holi Fesztiválon! Az indiai hagyományokban gyökerező ünnep a tavasz érkezését és az újjászületést ünnepli. De nem csak az indiai kultúrában hódít, világszerte egyre népszerűbbé válik az emberek között, akik szeretnének részese lenni ennek a különleges eseménynek.

A Holi Fesztivál egy olyan ünnep, amely a színek, a vidámság és a testvériség ünneplése. A hagyomány szerint mindenkinek lehetősége van elengedni a múltat, megbocsátani és megtisztítani a lelket. Az esemény fő jellemzője az, hogy az emberek színes porral és vízzel locsolják egymást, miközben táncolnak és énekelnek. Ez a színpompás ünnepi hangulat életre kelti a legkedvesebb emlékeinket és összeköti az embereket.

Ha szeretnéd megtapasztalni a Holi Fesztivál varázslatos atmoszféráját, csatlakozz hozzánk a legközelebbi eseményen! Tapasztald meg a szabadság érzését, ahogy a színes porral és vízzel meglocsolódsz, és átélheted az egység és öröm pillanatait. Az élet örömének és optimizmusának ünnepén új barátságokat köthetsz és életre szóló emlékeket szerezhetsz.

Ne habozz! Vegyél részt a legizgalmasabb színes ünnepen július 1-én és éld át a Holi varázslatát a Krisna-völgyben!

Bővebb info és regisztráció az ESEMÉNYre itt: https://fb.me/e/1hGsoY0XU

Galéria: Manah-mohana Dasa