Európa legkiválóbb jógaiskolája vár Rád! Utófelvételi lehetőség augusztus 4-ig

Fodor Hírek, Jóga

A Jóga Főiskolájára kétféle ember jelentkezik. Az ’útkereső’, aki tudja, hogy a spiritualitásban és a jógában meg fogja találni a békét és a boldogságot, csak szüksége van ehhez megfelelő képzésre, és a ’kíváncsi’, aki nem tudja, hogy pontosan mit keres, csak ott az az égető, fojtogató érzés, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel a világgal. Hogy az életnek többről kell szólnia, mintsem arról, hogy negyven évig tapossuk a mókuskereket, majd viszonylagos anyagi kényelemben, csendben várjuk az elmúlást. 

Örök ifjúságot a BHF-en sem tudunk adni! De azt megtanítjuk, hogy a lélek halhatatlan, és nem ez a test a valódi énünk. Persze az idő halad, és ez a test mindenképp megöregszik, de a jógával sokkal kevesebb gondot fog okozni az öregedés. És amikor felismerjük, hogy az időnk korlátozott és megszerzett anyagi javainkból semmit sem tudunk átvinni a következő életünkbe, akkor valódi megoldást keresünk a problémáinkra, amihez segítséget nyújtunk a jógamester és teológia képzéseinken egyaránt. 

Ha te sem fogadod el a közhelyes válaszokat, és érdekel a jóga vagy a lélekről szóló tudás, akkor szeretettel várunk az Európában egyedülálló Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán! 

BHF, ahol a jóga nem csak testmozgás, hanem életmód 

Az Európában egyedülálló képzéseket biztosító Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola két évtizedes fennállása óta végzett többszáz hallgató elégedettsége és a magyar, valamint a nemzetközi jógaszervezetek elismerései bizonyítják hitelességét. A jógamester és teológia képzés 6 féléven keresztül, nappali és levelező tagozaton folyik, állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában is. 

Jelentkezz hozzánk

  • vaisnava jógamester vagy
  • teológia képzésre,
    és ismerd meg a hinduizmust, a jógafilozófia alapjait, a világvallásokat, az ájurvédát, asztrológiát.

📅Jelentkezz augusztus 04-ig! Állami finanszírozás és levelező képzés elérhető mindkét szakon! 

Tudj meg mindent a Jóga Főiskolájáról és a felvételiről, kattints ide: https://felveteli.bhf.hu