Február 3.: Kirtan Fest Budapest – ezt a bulit ne hagyd ki!

Fodor Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Valami másra vágysz, mint egy tipikus koncertezős este? Valódi, mély élményre? Szeretnél egy felszabadító erejű koncert részese lenni? Gyere el február 3-án a K11-be, ahol egy fergeteges Kirtan Fesztiválon táncolhatsz, énekelhetsz átélve a mantra-zene különleges hangvibrációjának erejét. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Itt tudsz regisztrálni! >> https://budapest.krisna.hu/kirtanfest <<

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ
(1075 Budapest, Király utca 11.)
Időpont: 2024.02.03. Kezdés: 18:30

Mi vár Rád a Kirtan Festen?

Egy este, amikor összekapcsolódik a Föld és az Ég.

A Kirtan Fesztivál zenészei csodálatos keleti dallamokkal, mantrákat zengetve, énekelve egy egyedülálló lelki élményre hívnak. Kiszakadva a hétköznapok nehézségeiből végre megállhatsz néhány órára, hogy igazán önmagadra találj.

Szabadítsd fel az elméd a mantra erejével!

A mantrák különleges hangvibrációk, melyek tudati síkon indítanak változásokat, megtisztítják az elmét a negatív érzelmektől, hatásoktól. Az ősi védikus hagyományok szerint a mantrák a transzcendensből (a nem anyagi létből) erednek. Olyanok mint egy kristálytiszta vízű forrás, amely valóban felfrissíti a szomjazó lelket, aki így új erőre kap.

A részvétel ingyenes, de regisztációhoz kötött!

Tapasztald meg az élményt, amit ez az esemény nyújt. Hívd el a barátaidat is! Regisztrálj mihamarább, hisz a férőhelyek száma limitált!

Az esemény időpontja és helyszíne:

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a Deák Ferenc tértől. A Károly körútról nyílik a Király utca, ahonnan mindössze 4 perc alatt be tudsz sétálni a K11-be. Nagyon várunk! 🤗