Önkéntesség Krisna-völgyben – akár ingyenes szállással és étkezéssel!

Admin Hírek, Kiemelt, Krisna-völgy

Szeretnél részt venni egy olyan közösség életében, ahol a természet és a spiritualitás találkozik? Krisna-völgyben, Magyarország és Közép-Európa legnagyobb öko-közösségében lehetőséged nyílik önkéntesként kipróbálni Magad! Vendégházunk szívesen áll rendelkezésedre, ha szeretnél Krisna-völgyben önkéntes lenni.

 

Az önkéntes munkára két formában tudsz jelentkezni:

Teljes napos önkéntesség:

Ha úgy döntesz, hogy teljes napot szentelsz az önkéntes munkának, akkor vendégházunkban biztosítunk számodra egy hálótermi ágyat, valamint napi kétszeri étkezést (praszádamot). Ehhez előzetesen egyeztetned kell egy megfelelő időpontot és a szolgálati helyed. A jelentkezéshez kérjük, töltsd ki a lejjebb megadott kérdőívet a weboldalunkon! 

 

 

Részidős önkéntesség:

Ha csak pár órát tudsz vállalni naponta, lehetőséged van segíteni a tehenészetben vagy a kertészetben. Ebben az esetben a szállást és étkezést egyénileg kell megoldanod, valamint anyagilag állnod.Vendégházunk szívesen segít a szükséges információk biztosításában és a foglalásban is. Ez esetben az előzetes egyeztetés és kérdőív kitöltése nem szükséges.

 

Önkéntesség területei:

Nálunk számos területen próbálhatod ki magad: a kertészkedéstől a tehenészeten és befőzésen át az irodai feladatokig. Minden munkának értéke van, és minden önkéntes szolgálatot nagyra becsülünk. 

 

Egész napos szolgálat esetén a részvételi feltételek:

– Elhelyezés: Többágyas szobákban, közös fürdőszobával. Privát szoba sajnos nem elérhető.

– Szolgálati idő: Napi 7 óra (9:30-17:30, 1 óra ebédszünet).

– Étkezés: Napi kétszeri étkezést biztosítunk a helyi konyháról.

– Időtartam: Maximum 3 hónap.

– Jelentkezés: Legalább 3 héttel előre szükséges.

 

Amennyiben hosszabb időre jönnél, kérünk, hozz Magaddal erkölcsi bizonyítványt, és kövesd a közösség szokásait, beleértve a szerény ruházkodást és a helyi vallási szokások tiszteletben tartását!

 

 

Kérjük, bővebb információért látogass el az alábbi oldalakra, ahol a jelentkezési űrlapot is megtalálod:

 krisnavolgy.hu/onkentes  

 krishnavolgy.hu/volunteer

 

Elérhetőségeink:
https://vendeghaz.krisnavolgy.hu
[email protected]
+36 30 239 9265

#spiritualis #krisna #krishna #szállás #elvonulas #krishnavalley #stresszmentes #veganszállás #spirituality #szálláshely #krisnavölgy #krishnavalleyhungary #spirituális #meditation #meditáció #spirituális #elvonulás #retreat #ajándékkártya