Krisna-völgy szíve

Fodor Filozófia, Hírek, Kiemelt

Krisna-hívők számára nem is lehet kérdéses, hogy a völgy lelke nem pusztán maga a közösséget is szolgáló épület, hanem a benne lakó Istenpár, Radha-Syamasundara, az Úr Krisna és Örök Társa, Isten un. múrti formában, imádható formában való megnyilvánulása, amelyet beavatása óta töretlenül szolgálnak a hívek.

Akik az Úr Krisna közvetlen szolgálatát végzik
A Krisna-völgyben található templomban oltári imádatot csak a nagyon komoly testi-lelki sztenderdeket követő szerzetesek végezhetnek, az indiai tanítások, a Védákban fellelhető útmutatások szerint.


Egy szent hely története: 20 éves Krisna-völgy – DVD ajánló
A 20 éves Krisna-völgy rendezvénysorozat bárhol és bárki számára elérhető elemeként egy újdonsággal szeretnénk meglepni a Krisna-tudat filozófiája és kultúrája valamint életmódja iránt érdeklődőket.

A Krisna-völgy 20 éves jubileumi ünnepségsorozat keretében készítettünk egy közel másfél órás filmet, amely végigköveti e 20 esztendő eseményeit, legfontosabb történéseit, lépésről lépésre. Archív felvételeken láthatjuk a völgy fejlődését, a templomépület és Krisna-völgy épülését, kiteljesedését a kezdetektől, egészen napjainkig.

A következő hónapokban itt a krisna.hu oldalon részleteket tekinthetnek meg a jubileumi alkotásból, ízelítőt adva e páratlan vállalkozás növekedéséről. A teljes film megvásárolható Krisna-völgyben és a budapesti templomi shopban.