Miért pont Lélek-kapu?

Fodor Család, Életmód, Hírek

Nagyon nehéz egy-két szóban kifejezni, hogy mit szeretnél mondani, mutatni, reméljük, hogy ez sikerül.
Egyre többen érdeklődnek a hétköznapi anyagi gondokon túl a lelkiség, a spiritualitás iránt. A keleti kultúrákban pont az a csodálatos, hogy ez a kettő nem válik el egymástól élesen és a megoldás mindkettő együttes kezelésében rejlik. Persze ez így bonyolultan hangzik, ezért gondoltuk egyet, és egy kis ízelítő, kóstoló formájában Magyarország több városába is elvisszük, bemutatjuk.
Ezen a kapun be lehet kukucskálni, de folyamatosan nyitva áll az érdeklődök számára. Nincs vesztenivaló, hisz a jónak, értékesnek a legkisebb morzsája is hasznos.

Mit lehet majd itt látni?
Igyekeztünk úgy összeállítani az eseményt, hogy mindenki találjon valami izgalmasat és akár hosszabb időt is el lehessen tölteni a „kapun” túl. Folyamatos színpadi programok keretében zene-, tánc-, és jógabemutató, izgalmas előadások várják a hallgatókat. Az előadókkal személyesen is el lehet beszélgetni, hisz mindegyiknek lesz egy saját kis szekciója. Így például lesz főzőbemutató, folyamatosan lehet kipróbálni a jóga jótékony hatását, lehet kérdeznünk az asztrológustól, de a Bhakti-jóga hétköznapi gyakorlásának rejtelmeibe is bepillanthatunk.

Lesz vegetáriánus ételkóstoló és sokféle árus, melyek száma még most is bővül. Természetesen a legkisebbekre is gondoltunk, külön gyerekprogram várja őket.

www.lelek-kapu.hu

Lélek Kapu