Nőklub a Lélek Palotájában

Fodor Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Decemberben elkezdtünk egy programsorozatot női témákban nőknek, melyre minden lányt, nőt és asszonyt szeretettel várunk! A programok kéthetente kerülnek megrendezésre. Bababarát program!

–         2014. február 22. Szombat 16.00-18.00-ig

Téma: Indiai táncok

India híres gyönyörű táncművészetéről. Több fajtáját nálunk is tanítják, mint például baratnatjamot, az odisszit, a katakot, a kucsipudit vagy a manapság divatos bollywoodit. Ezen a klubnapon minden résztvevő ízelítőt kap ezekből a táncokból. Tanulunk pár elemet is belőlük és beszélünk jelentésükről.

KORÁBBIAK:

Az elkövetkező két hónap témái és időpontjai a következők lesznek:

–         2014. január 12. Vasárnap 11.00-13.00-ig

Téma: Indiai ízei – a fűszerek

Ezen a klubnapon megismerkedünk indiai különleges fűszereivel és egészségre gyakorolt hatásaival. Megnézzük ezen kívül hazai kincseinket, melyek közül párat már alig-alig használunk.

–         2014. január 25. Szombat 16.00-18.30 óráig.

Téma: Masszázs – az ájurvéda fontos része

Indiában azok között, akik az ájurvéda szerint élnek, még manapság sem ritka, hogy 120 évig élnek. A titok nagyon egyszerű. Helyes táplálkozás, jóga, masszázs. Sokan nem tudjuk, mekkora szerepe van a méregtelenítésben, vérkeringésben, helyes csontozat fenntartásában stb. a masszázsnak. Ha eljöttök, mindezt megtudhatjátok és mindannyian kaptok egy kis vállmasszázst ízelítőül.

–         2014. február 1. Szombat 10.00-12.00-ig

Téma: Karma – a sors

Gyakran felmerül a kérdés, hogy a sorsunkat mi alakítjuk vagy születéskor kapjuk. Változtathatunk rajta vagy sem. Tudnék e befolyásolni egy balesetet például vagy mindenképpen meg kell történnie ha az van a számunkra megírva…..Ezen a nő klubbon a karma, azaz a sors lesz a téma, mely életünknek egyik legmeghatározóbb része, így semmiképpen sem elhanyagolható.

Várunk sok szeretettel!