Vadon Jani avagy, hogyan kerül a mikrofon mellé a fakanál és a póráz?

Fodor Ételosztás, Hírek, Kiemelt

Fotó: bezzeganya.postr.hu

Fotó: bezzeganya.postr.hu

Vadon Jani a Class FM műsorvezetője, a Morning show sztárja kampányol az adó 1% -ért. Sőt, nem is elég neki egy, rögtön kettőt szeretne…..

“Hosszú évekkel ezelőtt vegetáriánus lettem, mert azt gondoltam, hogy annál jobban szeretem az állatokat, minthogy megegyem Őket.

Évek óta támogatom a NOÉ Állatotthont, mert itt a mentett állatok biztonságban, és jó körülmények között élhetnek, az altatás veszélye nélkül.

https://www.youtube.com/watch?v=mNMTxG51KDU

Gondolok embertársaimra is, így ha időm engedi részt veszek Krisna-hívők Ételt az Életért programjában is, akik hetente több ezer adag húsmentes étel kiszállításával támogatják a rászorulókat.

https://www.youtube.com/watch?v=prYHxb9_HVY

Nagy örömömre szolgál, hogy az adóm felajánlásakor nem kell választanom közöttük, hiszen 2X 1%-kal rendelkezhetem: a civil és az egyházi 1% felajánlásával egyszerre mindkét, számomra fontos szervezetet támogathatom.

Kérem rendelkezzen Ön is adója 2 X 1 %-áról, hiszen ha pár tollvonással segíthetünk, akkor ezt meg kell tennünk. Úgy érzem ez a kötelességünk!”- nyilatkozik Jani.

Elérkezett az adóbevallás ideje, amikor is, mint minden évben támogatásodat kérjük.

Gouranga róka matricaAz idei évben kicsit rendhagyó módon tesszük ezt, Vadon Jani barátunk közreműködésének köszönhetően.

Jani ebben az évben aktív szerepet vállalt a Krisna egyház 1%-os kampányában, de ugyanakkor évek óta elkötelezett támogatója a Noé Állatotthonnak, így a vele való találkozások során felismertük, hogy szemléletünk azonos, és összefogva többet tehetünk az állatokért.

Ennek eredményeképpen sok közös munka áll előttünk, közös oktatási programokkal, felvilágosító előadásokkal, és rendezvényekkel.

Meggyőződésünk, hogy együttműködésünk sok új lehetőséget teremt arra, hogy természetes legyen egy olyan világ, amiben az állatok is békésen, nélkülözés és félelem nélkül élhetnek.

Rendelkezői nyilatkozatunk letölthető innen:

http://www.egyhazi.hu/1-nyilatkozat-nyomtatvany-rendelkezo-nyilatkozat

Amennyiben adóbevallásodat már elküldted, ne aggódj, pótolhatod rendelkezésedet, ha a kitöltött rendelkezői nyilatkozatot adóazonosító jeleddel ellátott borítékban május 20-ig postai úton eljuttatod az illetékes adóhatósághoz.

Ha félsz, hogy elfelejted, leadhatod nálunk is a Budapesti templomban vagy az Állatotthonban, vagy a rendezvényeinken és mi elpostázzuk

További információ a tevékenységeinkről:

www.krisna.hu

www.noeallatotthon.hu

Köszönjük támogatásod!

Vadon Jani Noé Vadon Jani Noé