Február 7.: Szappankészítő tanfolyam

Admin Budapest programajánló, Hírek, Öko, Programajánló

Messelia.hu

Messelia.hu

Kíváncsi vagy arra, hogyan kell természetes alapanyagokból szappant készíteni? Szívesen elkészítenéd Te magad is, csak nem tudod, hol kezdjél hozzá? Vagy csak szeretnéd meglepni szeretteidet egy különleges, egyedi ajándékkal? Mi segítünk! Gyere el hozzánk és megtanítjuk! Készítsd el Te magad a számodra legmegfelelőbb szappant!

A tanfolyamon az otthon elkészíthető és használható natúr pipereszappan elkészítésének munkafolyamatit sajátíthatod el. Megismerünk különböző eljárási technikákat. Megtanuljuk a szappankészítés során használt olajok, illó olajok gyógynövények hatásait. Kizárólag természetes alapanyagokat használunk. A megszerzett tudást otthonodban is bátran alkalmazhatod. Praktikus ötletekkel és tanácsokkal látunk el az otthoni kísérletezéssel kapcsolatban.

Az oktatást Gergelics Balázs (Balanuja Das), a Messelia Naturfarm alapítvány tulajdonosa tartja. (www.messelia.hu)  A Messelia Naturfarm egy 5 éve működő családi manufaktúra, mely egyéb természetes kozmetikai szerek mellett, elsősorban szappangyártással foglalkozik. Saját maguk készítik, fejlesztik és értékesítik termékeiket. Tehát egy napi rutinban lévő, a szappanfőzés terén nagy tapasztalattal rendelkező személytől tanulhatunk és kérdezhetünk.

Időpont: 2016.02.07. Vasárnap 9.00-12.30.
Helyszín: Lélek Palotája 1039 Budapest, Lehel utca 15-17.
Ár: 8.500 Ft/fő

Figyelem! Ha jelentkezel a Natur kozmetikum készítő tanfolyamunkra is, akkor kedvezményben részesülsz! Kedvezményes ár a 2 tanfolyamra: 15.000 Ft/fő ITT >>

Figyelem! A létszám korlátozott. Max. 15 fő.

Jelentkezési feltételek: Az összeg minimum 50 %-nak a befizetése

Fizetési módok:

  1. Banki átutalás: (Kérjük, tüntesse fel nevét ill. a tanfolyam típusát! Köszönjük!)

Számlatulajdonos: Govinda Éttermek Kft

Bankszámlaszám: 10300002-10631842-49020017

  1. Személyesen a Lélek Palotájában (telefonos egyeztetés szükséges)

További információ:

Telefonszám: Kundaváli Nóra+36/30-643 31 13