Június 18.: Natúrkozmetikum kurzus

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Tudtad, hogy mindössze 26 másodperc kell, hogy a kozmetikumok bőrödön keresztül bejussanak a véráramba? Nézted már az összetételt? Kíváncsi vagy arra, hogyan lehet természetes alapanyagokból egyszerűen mutatós, bőrkímélő kozmetikai szereket készíteni?

Szívesen elkészítenéd arc,- és bőrápolódat Te magad is, csak nem tudod, hogyan állj hozzá? Gyere el hozzánk és megtanítjuk!

Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy bizonyos termékek irritációt okoztak használat közben? pl: bőr irritáció, szem-, orr és nyálkahártya irritáció. A testünk üzenetet küld, hogy nemkívánatos vegyszerrel kerültünk kapcsolatban. A természetes alapanyagokból készített termékeknél ezt nem tapasztalod. Ezért fontos, hogy mindenki legyen tisztában a napi kozmetikumok összetételét illetően.

kence

Az oktatás három részből áll:

  1. Elmélet, ahol megtanuljuk a káros-tiszta alapanyagok, gyógynövények hatásait, illóolajok használatát)
  2. Kozmetikai szerek elkészítése (deo, ajakápoló, gyógykrém, krémparfüm, pórustisztító zselé)
  3. Tégelyezés, ahol az elkészített krémeket csomagoljuk be

Az oktatást Gergelics Balázs (Balanuja Das), a Messelia Naturfarm alapítvány tulajdonosa tartja. (www.messelia.hu) A Messelia egy 5 éve működő családi manufaktúra, mely egyéb természetes kozmetikai szerek mellett, szappangyártással is foglalkozik. Saját maguk készítik, fejlesztik és értékesítik termékeiket. Tehát egy napi rutinban lévő, a natúr kozmetikai szerek készítése terén nagy tapasztalattal rendelkező személytől tanulhatunk és kérdezhetünk.

Helyszín: Lélek Palotája,Budapest 1039. Lehel utca 15-17.
További információ: Kundaváli Nóra+36/30-643 31 13

Ár: 12 000 Ft
Időpont: 2016. május 18., szombat
15:00-18:30
Kezdés: 15 óra 00 perc
Időtartam: 03 óra 30 perc