Március 30.: Föld órája – Connect2Earth – Kapcsolódj!

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Kapcsolj ki, csatlakozz le, és kapcsolódj rá Földanyára, csatlakozz inkább közösségünkhöz, és engedd, hogy átjárjon egy olyan élmény, ami igazán semmibe nem kerül sem Neked, sem a Földnek, de egy olyan élmény, ami áram nélkül is feltölt…

Napjainkban hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minden, ami igazán jó, ízes és értékes, az pénzbe kerül, ráadásul nem is kevésbe. Eleged van abból, hogy mindent az alapján ítélnek meg mennyi a pénzbeli értéke? Eleged van a tömegből, az interneten ömlő információkból, a világ zajából? Akkor március 30-án nálunk a helyed!

Valóban, minden előállított termék, minden fogyasztás sokba kerül, első sorban Földünknek. Ám közben azt láthatjuk, hogy az igazán értékes dolgok nem függenek a pénztől. Sőt, mintha az igazi élmények fordítottan arányosak lennének a pénzbeli tényezővel. Az igazán jó dolgokhoz legfeljebb a komfortzónádból kell kilépni, de mi tudunk olyan élményt is mutatni, amihez nem kell túlfeszíteni a határaidat.

Szeretet, barátság, emberi kapcsolatok, egy jó beszélgetés, közösség, mosoly, élmény, zene, meghitt hangulat – csak hogy néhányat említsünk azok közül, ami igazán boldoggá teheti az embert, és nem, igazából nem kerül szinte semmibe, sem neked, sem a Földnek, hogy itt jól érezd magad. Maximum egy kis elhatározásba, hogy nem otthon ülsz a villanyt égetve, a számítógépet vagy a telefont nyomkodva, hanem összeülünk, kapcsolódunk, zenélünk, egy jót beszélgetünk a lámpások fényénél.

Föld órája – Kapcsolódj!
Mécsesfényes bhajanest és filmvetítés a Jamuná folyóról
Március 30. 19:00 – 21:30

Esemény, közöség >>

A program:
19:00 Az ellopott folyó nyomában (film)
20:00 Vegán finomságok (édesség és tea)
20:30 Indiai zenés meditáció Földanyáért, mécsesek fényénél (hozd magaddal a hangszered!)
A belépés ingyenes!