Krisna-völgy ismét teljes egészében látogatható

Fodor Hírek, Kiemelt, Krisna-völgy

Az a jó hírünk Számodra, hogy az országos szabályozások enyhítésével Krisna-völgy ismét teljes egészében látogatható! Szippants friss levegőt és töltődj pozitív energiával vadregényes, dísztavakkal szegélyezett parkjainkban! Krisna-völgy lelki központja, az indiai mandír is vár, színpompás, spirituális atmoszférájával. Látogasd meg tehénvédelmi központunkat a nem rég’ született kisborjakkal, tekintsd meg vegyszermentes zöldségkertészetünket, mely önellátásra törekvő közösségünk alapja. Szeretettel várunk 10-17-ig minden nap (hétfőnként zárva vagyunk).
Elviteles ebédkínálatunk ezen a héten szombaton és vasárnap lesz elérhető Govinda éttermünkből. Hamarosan részletesebb információkkal szolgálunk heti kínálatunkról.
 
Ajándékboltunk kínálata is szeretettel vár a templom épületében – indiai parfümolajokkal, természetes, minőségi testápoló termékekkel, indiai, kézi sodrású füstölőkkel, védelmet nyújtó nyakláncokkal, rézkancsókkal, helyben készült, Krisna-völgyi termékekkel és még sok keleti különlegességgel.
Vigyázzunk egymásra! Az országos egészségvédelmi szabályozásokkal összhangban kérünk, csak egészségesen látogass el hozzánk! Az országos rendelkezések nálunk is érvényesek. Az orrot-szájat eltakaró maszk viselése Krisna-völgy teljes területén kültéren és beltéren egyaránt kötelező. Kézfertőtlenítési lehetőség a templom épületében található.
Találkozzunk személyesen! Krisna-völgy tárt karokkal vár!