Február 11-13.: Ájurvédikus főzés workshop – gluténmentes konyha

Fodor Életmód, Gasztro, Krisna-völgy, Krisna-völgy programajánló, Programajánló, PROGRAMOK

Csatlakozz hozzánk a Govinda éttermünkben és főzz velünk! Szeretnéd elkezdeni a vegán táplálkozást de nem tudod hogyan fogj hozzá? Vagy már vegán vagy de szeretnéd fejleszteni főzési készséged és változatosabb menüket készíteni?
 
 
Ajurvédikus, vegán főzőtanfolyamunkkal hazaviheted India ízvilágát, sőt, a főzést spirituális gyakorlatoddá teheted otthonodban
1. nap: ájurvédikus főző-workshop Krisna-völgy Govinda éttermében:
– elméleti konyhatechnikai képzés
– 3 órás élményfőzés a séf kis kuktájaiként: egy 7 elemes menüsor közös elkészítése
tehénvédelmi központ meglátogatása és ahimsa fejési gyakorlat
 
2. nap: Krisna-völgyi részletes, gyalogos élménytúra vendégvezetővel kísérten: ismerd meg testközelből Krisna-völgy önellátási pillérjeit, kulturális közegét, filozófiai alapjait.
Szeretettel várunk Krisna-völgyben! Tölts több napot nálunk!
A csomagajánlat tartalmazza a program árát, valamint az étkezések és a szállás költségét, a választott szálláskategória függvényében.
Regisztráció, részletes programbeosztás, árak:
https://elvonulas.krisnavolgy.hu/ajurvedikus-konyha/
Védettségi igazolványt nem kérünk sem a regisztrációhoz, sem a részvételhez.