Bevezetés a védikus szentírásokba

Fodor Budapest programajánló, Filozófia, Hírek, Programajánló, PROGRAMOK

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola tapasztalt oktatói ősztől rövid ízelítőt adnak szakterületük kedvenc témáiból. A könnyen emészthető előadások betekintést nyújtanak India színes kultúrájába és a Krisna-tudat legfontosabb tanításaiba. Az előadás-sorozat egyes elemei függetlenek egymástól, vagyis egy-egy alkalomra is el lehet jönni, de ha mind a 7 érdekel, akkor egy csomagban most kedvezményesen lehet megvenni a jegyeket.
 
 
Az előadások részletei:
 
1. alkalom (szeptember 20)., India szent nyelve, a szanszkrit (Előadó: Dr. Jeney Rita/Amritánanda Déví Dászí)
2. alkalom (szeptember 27.), Bhagavad-gítá – Örök tanítás, mely a lelkedhez szól (Előadó: Dr. Tasi István/Ísvara Krisna Dásza)
3. alkalom (október 10.), Mahábhárata – gyakorlati tanácsok az élet kihívásainak kezeléséhez (Előadó: Szávai Gábor/Gurúttama Dásza)
4. alkalom (október 25.), Rámájana – Iránytű a sikeres élethez (Előadó: Magyar Márta/Mandzsarí Déví Dászí)
5. alkalom (november 8.), Bhakti-raszámrita-szindhu – Az istenszeretet tudománya (Előadó: Dr. Banyár Magdolna/Mahárání Déví Dászí)
6. alkalom (november 22.), Upanisadok (Előadó: Bakaja Zoltán/Sjámaszundara Dásza)
7. alkalom (2024. január 9.), Jóga-szútra – lépcsőfokok az önmegvalósításban (Előadó: Dr. Tóth-Soma László/Gaura Krisna Dásza)
 
Ha csak egy-egy előadást látogatnál, akkor arra külön-külön is jelentkezhetsz, szintén a Jogapont.hu weboldalon a tanfolyamok fülön (tanfolyamok-> életmód-> védikus tudás).
Ha mind a 7 előadáson részt veszel, akkor 3.600 Ft helyett 3000 Ft-ba kerül egy alkalom.