Január 20.: Vegán ájurvédikus főző-workshop – praktikus téli étkek

Fodor Életmód, Krisna-völgy, Krisna-völgy programajánló, Programajánló, PROGRAMOK

A tél a praktikusságról és a kényelemről is szól, szívesen fogyasztunk olyan ételeket, melyek felmelegítenek és jóleső módon eltelítenek bennünket. Az Ayurveda mellett is ügyelnünk kell arra, hogy ne együnk túlságosan elnehezítő étkeket, melyek megterhelik szervezetünket és plusz kilók szaladhatnak fel ránk ebben az időszakban. Gyere el hozzánk és sajátítsd el az ájurvédikus konyhaművészet szezonális rejtelmeit, és szerezd be az új recepteket, amelyek inspirálhatnak ezen a télen!
 
 
A workshop menüje, melyet közösen elkészít a csoport:
Dhal spenóttal
Kofta paradicsomszószban
Biryani rizs sárgarépával és zöldbabbal
Burgonya pakora
Karamellás halava dióval
Program menete:
9:30-14:00: bemutatkozás, 3 órás főzés, majd ébéd
A workshop díja: 19.000 Ft/fő (tartalmazza az ÁFát, az alapanyagokat, az ebédet és a Krisna-völgyi beképőjegyet is)

Maximális csoportlétszám: 12 fő.

Vezető: Gopali, séf és főzőoktató több mint 10 éves nemzetközi tapasztalattal, okleveles ájurvédikus étrend- és életmód tanácsadó

Jelentkezés: Gopali, [email protected] +36308200798 (Viber, Whatsapp)

Regisztráció és jegyvétel: https://jegy.krisnavolgy.hu/