Augusztus 23.: Budapesti Krisna-búcsú a Lélek Palotájában

Fodor Budapest programajánló, Család, Gyerekeknek, Hírek, Programajánló

A Krisna-hívők budapesti központjában – a Lélek Palotájában – immáron harmadik éve kerül megrendezésre az egzotikus, vidám és szórakoztató Krisna-búcsú, mely programját és méretét tekintve évről-évre bővül és színesedik.

Idén is megtekinthető egy ifjú pár hagyományos indiai esküvője tűzceremóniával, terítékre kerül a különleges hangszereken játszott zene, az ősi táncok és dobszólók, jógabemutatók és harcművészetek. Emellett viszont újításképpen több lesz a játék lehetőség (karma-labirintus, indiai kreatív fotósarok, stb.), úgy a felnőttek, mint a gyerekek számára. Így szórakoztató „játékokon” keresztül megismerkedhetnek India teljes kultúrájával és tudásával, mint az öltözködés, gasztronómia, gyógyászat, jóga, harcművészet, stb.

Ezen felül élvezhetik még éttermi sátrunkban az indiai konyha változatos íz világát és szemezgethetnek a kirakodóvásárban. Várják Önöket arc-, és hennafestéssel, íjászattal, a templom és főiskola épületében tartott körvezetésekkel, gyerekprogramokkal és még sok más meglepetéssel.

Szigetek a budapesti Krisna-búcsúban: ájurvédikus-, főző-, életmód-, kézműves-, gyerek-sziget.

Időpont: 2014.08.23. szombat 10-19 óráig
Helyszín: 1039 Bp. Lehel u. 15-17.
További információ: +36-30/643-31-13 Haddad Nóránál