Áprilistól: Biokertészeti hétvégék Krisna-völgyben!

Fodor Életmód, Hírek, Kiemelt, Krisna-völgy programajánló, Öko, Programajánló

Az Öko-völgy Alapítvány és Krisna-völgy kertészete 2014-ben is meghirdeti hétvégi biokertészeti programjait. A tavasz és a nyár folyamán több alkalommal biztosítunk lehetőséget arra, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek a biokert létrehozásának és művelésének titkaiba.

A programok vasárnap délutánig tartanak. Olyan jelentkezőket várunk, akik legalább két napot rászánnak az itt-tartózkodásra. Az elméleti előadások, a bemutatók és a gyakorlatok folyamatosan, az elméleti és gyakorlati tudásanyagot egymásra építve követik egymást a két nap során. A témaköröket mindig az aktuális, szezonális kertészeti feladatok szabják meg.

Krisna-völgy, kertészet

Előadó és gyakorlatvezető: Antal Balázs (Bálamódaka dász), a Krisna-völgyi biokertészet vezetője

A jelentkezőknek a kiválasztott hétvégét megelőzően kiküldjük az adott hétvége programját, illetve az étkezéssel és szállásfoglalással kapcsolatos információkat.

Általános programterv:

– Pénteken délután vagy este érkezés, regisztráció, a helyszínek megismerése
– Szombat 9:30- 13:00 elméleti előadások és bemutatók (két 15 perces szünettel). 13:00-14:30 pihenő és ebédszünet. 14:30-18:00 szakmai gyakorlat
– Vasárnap 9:30-13:00 kérdések és válaszok, szakmai gyakorlat. 13:00-14:30 pihenő és ebédszünet. Utána még van lehetőség szakmai konzultációra, majd hazautazás

Biokertész-hétvége 2013: Antal Balázs kérdésekre válaszol a palántanevelés-gyakorlat előtt….

A teljes program ára 14 500 Ft, ami magában foglalja a szállás, a Krisna-völgyi belépő, és a szombat-vasárnapi két-két étkezés (reggeli és ebéd) díját is.

Krisna-völgy, kertészet

A helyek száma limitált, egy-egy csoport létszáma maximálisan 15 fő lehet (az oktatás és a gyakorlatok színvonalát így tudjuk garantálni).
A programot legalább 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
Jelentkezéseket jelenleg még a következő hétvégékre tudunk fogadni (a helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel):

április 12-13.
április 19-20.
május 3-4.
május 10-11.
május 31 – június 1.
június 14-15.
június 21-22.
szeptember 13-14.
szeptember 20-21.
szeptember 27-28.

…egy másik hétvégén a vetőmagtermesztés műhelytitkait ismerhettük meg.

Jelentkezés és további információ: Öko-völgy honlapján >>