Különleges programajánlatokkal várjuk idén is Krisna-völgyben!

Fodor Család, Életmód, Hírek, Kiemelt, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Vendégeink visszajelzései alapján kibővítve és színesítve folytatjuk a tavalyi év sikeres rendezvényeit. Programjaink összeállításánál arra törekszünk, hogy minden kedves vendégünk egyedülálló lelki élménnyel gazdagodva, a mielőbbi viszontlátás reményében térhessen haza otthonába.

Legelső legelés – Tehénkihajtó Fesztivál  április  13.-án,

Virágom, Virágom…  Májusi Virágnap  május 19.-én,

XIX. Krisna-völgyi Búcsú július 18.-20.

Friss Karella Fesztivál  augusztus 24.-én,

Krisna Szülinapja – Janmáshtami Fesztivál augusztus 17.-én,

Bio Sütőtök Nap október 19.-én

Góvardhana, az Édességhegy Ünnepe!  október 24.-én.

A rendezvényekre nem kell előre bejelentkezni!

Kolostorok titka hétvégék Krisna-völgyben
Ezt a képzést azok számára állítottuk össze, akik szeretnék felfedni a kolostorok titkát, és egy nagyon egyszerű modern módon elsajátítani azt a tudást, amit szerzetesek évezredek alatt gyűjtöttek össze.
Azoknak, akik elég bátrak, hogy nekivágjanak egy olyan belső “zarándokútnak”, ahol az önvaló szabadsága a cél.
Itt megértheted pl. a különbséget önmagad és a testedtől függő hatások és körülmények között.

További információk:  http://krisnavolgy.hu/csatlakozz-hozzank/

Csoportok részére idén is készülünk szabadtéri programokkal, a már régóta sikeres kulturális (zene, tánc, előadás….) programon kívül:

SZABADTÉRI VEZETETT KÖRSÉTA: Krisna-völgy bejárása vezetővel: a Birtok (tehénvédelmi központ, biokertészet, öko-iskola…) megtekintése és vezetett szentély látogatás.

ÖKOLÓGIAI TANÖSVÉNY TÚRA: (májustól – októberig) Ökológiai gazdálkodás és környezettudatos életmód tanösvény túra: Nád-gyökérzónás víztisztító, megújuló energiaforrások, tehénvédelem és ökrös munka, fenntartható mezőgazdaság,  biokertészet megtekintése és vezetett szentély látogatás.

Programjainkról kérjük érdeklődjön turisztikai szervezőinknél az alábbi elérhetőségeken:

8699 Somogyvámos Fő u. 38.
Turisztikai programok / információk:

(30) 641-23-09
[email protected]

www.krisnavolgy.hu

Zarándokházak: (30) 371-69-52
Falusi Vendégházak:  (30)663-1413, (30)212-7017, (30) 530-6371

Krisna-völgy minden nap 10-17 óra között várja a látogatókat.


Krisna-völgyi Búcsú –  3 Napos Családi Élményfesztivál
2014. július 18-20. (péntek-szombat-vasárnap)

Ezt látni kell! Aki ellátogat Krisna-völgybe, Somogyvámosra a Búcsú három napján, megpihenhet, feltöltődhet és élményekkel is gazdagodhat. Nem csak a csodálatos völgy kínál számtalan kiránduló programot, hanem egy egész “kalandpark” várja az érdeklődőket. Kézműves mesterségek, gyermekeknek pantomim foglalkozás, tandori sütés, vegán fagyi, a nagy sikerű Valóság–show, ahol kipróbálhatják 1 órában egy napunkat, Öko Porta – a hagyományos népi gazdálkodás bemutatásával, kisvasút.

A forgatagban megkóstolhatjuk a legfinomabb indiai vegetáriánus ételeket, de a hazai hagyományokba is bepillanthatunk, szabadtűzön készíthetünk kenyérféléket, gabonaételeket. Ellátogathatunk a tehenészetbe, a biokertészetbe, ahol gyógynövényeket és igazi botanikai kuriózumokat figyelhetünk meg, de megismerhetjük az ökológiai gazdálkodás alapjait és a vegyszermentes, környezetbarát életvitel lehetőségeit is.

Azok, akik a természet állapotán túl önnön egészségüknek is áldoznának, nem csak egy séta tehet jót az üdítő lankák között, a harapni valóan friss levegőn, hanem a gyógyászatba és ájurvédikus prevencióba is bepillanthatnak. A természetes gyógymódok közül a méhészeti remekekkel dolgozó apiterápia lehet ebben leginkább segítségünkre. A táj nevezetességei mellett a színpad is egész napos látnivalókkal kecsegtet. A zenés-táncos színpadi műsorok koronája évről évre a védikus, tradicionális indiai esküvő. Az előadások és gyermekszíndarabok a legkisebbeket is lekötik, akik a nap során bocit simogathatnak, játszóterezhetnek, és a kézműves foglalkozásokba is bekapcsolódhatnak.

A Krisna-völgyi Búcsú nem csak egy családi élmény hétvége, hanem az egészség letéteményese is, hiszen füst és alkoholmentes program, amely így minden korosztálynak a karon ülőtől a nyugdíjasokig egyaránt ajánlható 🙂

Váltsa meg Ön is kedvezményesen a Krisna-völgyi Búcsúra szóló belépőjegyét már most!

Bővebb információk:  www.bucsu.krisnavolgy.hu/