Március 28. Föld órája: gyertyafényes zenei est

Admin Budapest programajánló, Hírek, Öko, Programajánló, Sajtópont

Tradicionális indiai zenei estre invitálunk a Lélek Palotájába március 28, szombat estére 20:00-21:30-ig. Az akcióval szeretnénk felhívni a figyelmet a Föld órája kezdeményezés fontosságára, amelynek keretében a világon immár 162 országban, milliók gondolják úgy, hogy egy-két órára igazán le lehet mondani az elektromos világításról és olyan kikapcsolódást keresni, mint például egy gyertyafényes közösségi program.

A Krisna-hívők az év minden napján törekszenek arra, hogy erőszakmentesen, és így lehetőleg a környezetet is kímélve éljenek. A legtöbb Krisna-tudatos program a Nap járásának megfelelően szerveződik, így már az is nagy segítség Földünknek, ha a természettel összhangban, annak ritmusa szerint élünk. Hogyha emellett időről időre csökkentjük elektromos fogyasztásunkat (pl. mint a hívők általában, nem nézünk televíziót), akkor kifejezetten csökkentjük Földanya, Bhúmi-déví rossz egészségi állapotát. Közösségünkben 2015 ráadásul a Környezetvédelem Éve, így megragadunk minden lehetőséget a környezetbarát akciókra.

A Föld órája keretében minden fővárosi és környékbeli lakost a Lélek Palotájába invitálunk, hogy töltsük együtt az időt egy hangulatos indiai zenei est keretében – és addig is ne otthon égessük a villanyokat. A program során a templom épülete misztikus hangulatúvá válik hiszen a fő oltár kivételével itt sem tervezünk világítást. Várunk mindenkit szeretettel!

Kapcsolódj akciónkhoz facebookon: https://www.facebook.com/events/690201701090899/

http://foldoraja.hu

foldoraja_plakat_003