Kurzusok és workshopok a Lélek Palotájában

Fodor Hírek, Kiemelt

Elindul a jelentkezés a májusi workshopokra. Önismeret, továbbképzések, nyíltszívű közösség. Tervezz előre, nézd meg a képzési naptárunkat.

Asztrológiai Világkorszakok workshop
05.09. 10:00 – 14:00

Ez a téma elengedhetetlen akár valaki szabadidejében foglalkozik asztrológiával, akár hivatásként. A kurzus elvégzésével nemcsak nagyobb rálátásunk lesz az emberi történelem mozgatórugóira, hanem megismerjük a jelen asztrológiai világkorszak jellemzőit és kívánalmait. Ezzel a rálátással lehetőségünk lesz a hétköznapok szintjén tudatosabban élni, asztrológusként pedig egy képletelemzéskor a kor világszemléleteit is figyelembe venni.
Jelentkezés, információ

Indiai Gasztrokurzus
05.14. 15:00 – 19:00

Gyakorlatias indiai főzőtanfolyam – Nyerj betekintést az indiai konyhaművészet rejtelmeibe a Govinda Étterem szakácsainak vezetésével! Ezúttal Thákur Haridász Dász vezeti a kurzust. 6 fogás készül.
Jelentkezés, regisztráció

Gyógyító Ételek Műhelykurzus: Kovász és Kenyér
05.16. 11:00 – 15:00

Szerezz gyakorlati tudást a gyógyító ételek precíz elkészítésében! Sorozatunkat egy kivételes házaspár tartja, akik nagy 20 éves tapasztalatukat adják át a gyógyításról és a főzésről, sütésről.
Jelentkezés, információ

Gyerekbarát Vegán Gasztrokurzus
05.21. 15:00 – 19:00

Ezen a főzőkurzuson megtanulhatsz, és el is készíthetsz 6 olyan újragondolt fogást, amelyet a gyerekek mind imádnak! A tanfolyam felnőtteknek szól, gyermekek 8 éves kor felett vehetnek részt.
Jelentkezés, információ