Ingyenes képzések Krisna-völgyben

Admin Aktuális, Életmód, Hírek, Krisna-völgy, Öko

Jelentkezz tavaszi ingyenes képzéseinkre, melyek a fenntarthatóság témakörét járják körül gyakorlatias tanácsokkal. Téged melyik érdekel leginkább? 
 
1) Álmodoztál már valaha egy zöldebb, fenntarthatóbb jövőről? Krisna-völgyben megmutatjuk, hogyan válhat valósággá ez az álom a fenntarthatóság 10 területének megismerésével.
március 30., április 20., május 11. 10:00-14:00
 
2) Gyere el Krisna-völgybe, és tanuld meg, hogyan építhetsz fenntartható alapokat a családod számára! A ‘Családi Önellátás Alapjai’ képzésünkkel minden eszközt megkapsz, amire szükséged lehet. Hogyan kezdd és hová juthatsz el?
április 6., május 4., 10:00-14:00
 
 
3) Hozd létre a saját divatodat a természet erejével! Csatlakozz a Krisna-völgyi ‘Készítsd el saját ruhádat! 1. rész’ című képzésünkhöz, és tanuld meg a len és kendermag csodálatos átalakulását, egészen a kész ruháig. Egyedülálló tudás az egész országban!
április 27., 10:00-14:00-ig
 
4) Fedezd fel, hogyan változtathatod meg a világot a talaj egy kis darabján keresztül! Krisna-völgyben a ‘Regeneratív Talajművelés‘ képzés során megtanulhatod a legtermészetesebb földművelési technikákat.
április 27., 10:00-14:00
 
Ne maradj le a számodra legizgalmasabb képzésekről, hamar betelnek a férőhelyek!
JELENTKEZÉS és további információk: [email protected]
 
A képzések ingyenesek, a helyszín, vagyis Krisna-völgy normál belépő árakon látogatható.
 
Az ingyenes tanfolyamok az Agrárminisztérium támogatásával kerülnek megrendezésre, mint ‘A fenntartható mezőgazdaság fejlesztése az Öko-völgy Alapítvány mintaterületén, ökológiai ismeretterjesztéssel egybekötve’ elnevezésű, PTKF/692/1/2023 azonosítójú projekt részei.