Július 17-19.: Hatalmas buli lesz a 20 éves Krisna-völgyi Búcsú (Programfüzettel)

Admin Család, Életmód, Hírek, Krisna-völgy, Krisna-völgy programajánló, Öko, Programajánló, Sajtópont

Öko-fesztivállá nőtte ki magát a nyár legvidámabb egészségközpontú programja, az idén július 17-18-19-én megrendezésre kerülő Krisna-völgyi Búcsú.

A Krisna-völgyben élők idén huszadik alkalommal várják azon kedves vendégeiket, akik egy felhőtlen füst- és alkoholmentes, és abszolút családbarát időtöltésre vágynak. A Krisna-hívők idei kiemelt témája a környezetvédelem, ezért a Búcsúban is számos természetbarát öko-módszerrel és praktikával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, egyúttal bepillantva a hívők mindennapi életvitelébe is.

Az elbűvölően szép somogyi környezetben, változatos programjaival a Búcsú minden korosztálynak maradandó élményt nyújt. A rendezvény kiemelkedő eseménye egyrészt Őexcellenciája Malay Mishra India magyarországi nagykövetének, valamint Somogyvámos polgármesterének ünnepélyes megnyitója, valamint szombaton és vasárnap a pompás védikus-indiai esküvő, amelyre a leendő párok minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Egy kis ízelítő a további programokról, kicsiknek és nagyoknak egyaránt: íjászat, lovashintózás, szalma élménypark, sütés tandoori kemencében, Noé Állatotthon kisállat simogatója, vegán fagylalt és kürtőskalács, pantomim tanítás. A csodálatos frangipáni virágkiállításnak tavaly is óriási sikere volt. A kertészek helyben termesztett, frissen szedett biozöldségeket is árulnak a rendezvény ideje alatt. Az Öko Portán a helyi háziasszonyoktól elsajátíthatják a vegyszermentes háziszerek készítésének és használatának praktikáit is, illetve az ökörerő felhasználásának látványos bemutatóját is megtekinthetik.

Természetesen nem maradnak el a már megszokott programok sem. A Valóság Show sátrában röviden mindenki kipróbálhatja, milyen „krisnásnak” lenni. A nagyszínpadon egymást követik majd a zenés-táncos produkciók, jóga- és harcművészeti bemutatók. A hölgyeknek indiai ruhabörze, kézművesek utcája, trópusi növények vására és ájurvédikus alkattípus szerinti fűszerhasználati tanácsadást is tartanak. Az étterem sátrakban idén is megízlelhetik az indiai, a mediterrán és a magyar konyha vegetáriánus fogásait.

Sok család már beépíti nyári programjai közé ezt az ezerarcú, mindig újdonságokkal frissülő, többgenerációs Balaton-közeli fesztivált, ahová a hívők sok szeretettel várják Önt és családját.

A programfüzet INNEN tölthető le.

Bővebb információt a programokról és a jegyárakról a www.bucsu.krisnavolgy.hu weboldalon találhatnak. Felejthetetlen élményeket kívánunk!

Autóbuszos kirándulás a Búcsúba

 • I. busz: A Búcsúba autóbusz is indul Budapestről, július 18-án, a szombati napon, ha valaki egyénileg nem tudja megoldani az utazást. A busz 7:00 órakor indul a Szél Kálmán térről és 18:0 órakor indul vissza Krisna-völgyből a fővárosba. Érdeklődni a részletekről: Haddad Nóránál: 30 643 31 13
 • II. busz: Indulás Krisna-völgybe: 08:00, Budapest 3. kerület Lehelút 15 szám alól (Útközben is van lehetőség fölszállni Budapesten: a Széll Kálmán téren és az M1 M7 bevezető szakaszánál (A Budaörsi úton az egykori Osztyapenkó szobornál))
  Indulás vissza, Bp-re: 17:30
  Ár: Busz 4800 – 6800 Ft/fő között (28-35 fős busszal megyünk. A 4800 Ft a teljes létszámnál, a 6800 Ft pedig a minimális 20 fő jelentkező esetén érvényes.
  Belépő: Felnőtteknek 1490 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak 990 Ft)
  Jelentkezés július 14-ig:
  Kovács Attila, Acutananda dasa ([email protected]) Az utazás és a belépő árának megfizetése elég aznap a buszon. 20 fő jelentkező alatt nem indul a busz – esetleg kisebb (és sajnos drágább) buszt keresünk. Nemcsak az indiai út részvevői jelentkezhetnek.
 • Pécsről szintén július 18-án (szombaton) 7:30-kor indul autóbusz a Domus parkolójából, és 18:00 órakor indul vissza Pécsre. Az utazás díja 6500 Ft, ami az útiköltségen felül a belépődíjat is tartalmazza! 0670-336-4028 vagy 20/355-4812

Mindkét autóbuszra előzetesen helyet kell foglalni!!!